Haiku Presentationer Skriva memoarer?
Vilka är vi?

Per Holmlöv och Elisabet Forsslund driver familjeföretaget Holmlöv Kommunikation AB. Vi förnöjer oss och förtjänar extra pålägg till vårt dagliga bröd genom att

  • Som personlig historieskrivare, ”personal historian”, hjälpa uppdragsgivare skriva memoarer och minnesskrifter – Minnen & Memoarer.
  • Skriva och illustrera reseskildringar, memoarer och tidningsartiklar
  • Utbilda inom kommunikation, Tänka Tillsammans, ledarskap och meditation

Bedriva förlagsverksamhet, private publishing.
  

Vem är Per?
Per Holmlöv söker uppnå visdom och vitalitet. Han strävar att nå detta genom att skriva, segla i kalla vatten, springa och jaga. Och genom att krama sin fru, barn, barnbarn och hundar.
 Per har haft tre karriärer, alla med kommunikation och lärande som huvudkompetens.  Först officer, därefter managementkonsul t och nu skribent och författare. Han har som konsult arbetat åt svenska internationella företag i Europa, Asien, USA och pratar engelska, tyska, franska och skandinaviska.
När Per slutfört och sammanfattat alla yrkesmässiga intervjuer och skrivit alla konsultrapporter gick han vidare längs kommunikationsspåret; han utbildade sig i litterärt skrivande på Skrivarakademin i Stockholm och på Gotham Writers’Workshop i New York.
 BookHouse Publishing gav ut hans självbiografiska berättelse Maktlös? år 2007. Per bloggar och publicerar essäer från sina sjöfärder. Seglingsmemoaren Lycka är ett Sommarskepp är antagen av Norstedts/Nautiska förlaget och utkommer i september 2009.
Per är gift med Lisa Forsslund och de bor tillsammans med hundarna Gaia och Tara i Viggbyholm, Täby. På somrarna seglar de Ketch Siri i Västerled.
Per är Member of Association of Personal Historians, frimurare(IX Svea), gammal scout, meditationslärare och aktiv i Friends of Bill W.


Vem är Lisa?
Elisabet är en Flitig Lisa som alltid har något för händerna- hon pysslar alltid. Hon är blygsam, spänstig, friluftsmänniska, båtsnickare, textilutbildad, farmor och mormor och håller ordning.
Elisabet Forsslund arbetade i tjugo år på IFL, Institutet för Företagsledning, och var Programme Coordinator på Top Managementprogrammen.
Lisa fotograferar och illustrerar böcker och artiklar och ser till att texterna är korrekt utformade. Hon är noggrann och håller i utskrifter, kontor och bokföring
Hon är en modig rorsman, navigatör och quarter master ombord på Ketch Siri.

Lisa är gift med Per, har tre barn och sju barnbarn.

 

<< Tillbaka